Пiдписатись на RSS
Розділи
Новини
Всі новини...

Статті
Коментарі
Спілкування
Рейтинг блогов

сайт ТЕМА optimised.gif
Третейские суды и гражданский процесс Параска.инфо
Сумно - інтернет-видання про культуру
Політсхема
Системний дерибан

Форум >> Вільне спілкування

Вєсна, дарагіє таваріщі!

vickie // 04.03.2010

шановна громадо! нєвзірая ні на шо, в природі відбувається весна. світить сонце, і все ближче підкрадається до нас наше унікальне жіноче свято.
однією з його ознак є бомбардування "улюблених жінок" зразками поезії абсолютно жахливої якості.
мій організм якось дуже болісно реагує на погані вірші, я починаю мутувати в якогось монстра. і тільки здоровий сміх допомагає хоч якось вгамувати емоції.
хочу поділитися з вами нетлінними зразками, що made my day. правопис збережено.

Не откупиться ИМ цветами,
Конфеты не сластят забот,
А были нашими мечтами
И обещали - кто, что мог!

ОНИ приходят вечерами,
Им телевизор лишь любим,
На пиво время им хватает,
Футбол для них незаменим.

Так трепещите ж супостаты,
Придет денек - вернем зарок
И телевизор Ваш проклятый
МЫ УНИЧТОЖИМ - дайте срок!

2 коментарiв, 831 переглядiв

руслан

vickie, гадаю, напередодні свята варто трохи "згорнути" свій ідеалізм, оскільки цим обмеженим створінням (мущінкам) насправді важко от так взяти і - щиро тому радуючись - ощасливити жінок посередництвом свого таланту... в якому, як ви кажете, якраз і відчувається брак. тож краще "занизити" горизонти, аби розчарування менше допікали ("горизонт несправджених сподівань" - це, здається, із герміневтики).
бажаю вам... еееее... того, без чого пристрасть ніколи не стане справжнім коханням, а щастя залишиться неосяжною маячнею... бажаю вам поваги збоку близької вам людини. ну, і дай Бог вам натхнення на те, шоб стати пегасом його музи... аби він міг вас здивувати своєю поезією)))

05-03-10 14:14
vickie

та ну, Руслан, який ідеалізм ))
я просто так сміялася, коли це читала, що хотіла ще когось розвеселити.
погані вірші пишуть як мущінки, так і жєнчини, так само як і хороші.
дякую за побажання! і Вам всього найкращого ))

05-03-10 14:26

Для додавання коментарів Ви повинні бути зареєстровані!