Пiдписатись на RSS
Розділи
Новини
Всі новини...

Статті
Коментарі
Спілкування
Рейтинг блогов

сайт ТЕМА optimised.gif
Третейские суды и гражданский процесс Параска.инфо
Сумно - інтернет-видання про культуру
Політсхема
Системний дерибан

Форум >> Вільне спілкування

Права громадян у повсякденному житті та їх захист.

Сергій // 17.02.2010

Дуже часто можна почути що потрібно змінювати те, або інше. Десь там, далеко. Або починати з чогось більш-менш великого... А як бути з проблемою цигарок на зупинці коли неможливо дихати? Що робити, кого кликати? Міліцію? Як діяти? Коли робиш зауваження - дивляться як на дурного... Або інше. Мене сьогодні обшукали, в магазині. Я не захтів відкрити свою сумку без складання про те протоколу, бо вважаю, що це моє право. Хотів щоб усе було за законом. Попросив визвати міліцію... Міліція вибігла, але сказала, що протокол складати не має права та попросив відкрити сумку... Допомогав охороні крутити руки... Набридло бути бидлом...

9 коментарiв, 1392 переглядiв

selu

Мабуть перше, що треба зробити, це припинити ходити до ворогів поодинці.

19-02-10 21:14
Нікіта

бляха, а хто вам заважає виловити тих же охоронців і дати їм пілюлєй, чи розбити цеглою пару вітрин???

24-02-10 10:23
Сергій

Пілюлєй? Насправді вони цього чекали, бо дуже боялися, що дійсно приїде ще міліція і таки почнемо складати протокол. І як би мене не попросила рідна мені людина, то я б ні в якому разі не дозволив обшукати себе без складання протоколу. Вони, навіть спитали мене чи я часом не депутат? Я хочу, щоб хтось пояснив мені схему дій у такій ситуації? Чи можна, наприклад, визвати когось з журналістів? Чи були у когось такі приклади? Думаю, що розголос таких подій для магазина значно сильніший удар, ніж побитий бідлабузник з міліції чи з охорони...

24-02-10 23:27
Дед_Олег

краще подзвони 102 і повідом про напад невідомих людей,схожих на злочинців які намагаються згалтувати тебе,розмови записують.

25-02-10 08:37
Александр

Та можно такую антирекламу сделать этому магазину, что они сами придут к тебе с уже открытой сумкой полной харчей – лишь бы ты замолчал…

25-02-10 08:52
mogga

кстате, да - а что за лавка?

25-02-10 11:32
Борисович

А я всегда по приколу ношу с собой что-то пищащее...

Лучший и бесплатный способ посетить служебные помещения, познакомиться с менеджерами и написать свой отзыв о работе магазина в книге жалоб :)

Дело в том, что "забывчивость" покупателей в залах самообслуживания (так правильно называются торговые площади без продавцов за прилавками) уже учтена в цене товара и на ней ещё при совке работники Центрального гастронома на Крещатике строили себе и своим родным особняки.

25-02-10 12:42
Сергій

Всіх з першим днем весни! :)
Лавка має назву "ЕПІЦЕНТР".
Щодо реклами, та зиску з цього - це не те, чого я потребую. Мені дійсно цікава схема дій людини, яка потрапила у таку ситуацію.Я думаю, що це бульш дієвий шлях змінювати суспільсвто. Маю надію, що якщо показати пересічній "маленькій" людині, що можна протистояти системі і відстоювати свою гідність хоч у малому, то це - сильніше за будь-які гасла про зміни з біг-бордів усіляких партій. Бо коли ця людина хоч трохи почує себе сильною, то вона почне змінюватись на краще і, може так статися, що й Україна почне змінюватись на краще...
Проте, може я невиправний ідеаліст :)

02-03-10 00:23
руслан

2 Сергій:
вітаю з невиправним ідеалізмом (сам таким страждаю).
дивно, але в епіцентрі до мене ніколи охоронці не приколупувалися, хоча туди я, як правило, заїзжаю будучи... "підозрілим", да. при цьому завжди іду в торгзал із сумкою.
можливо, перебуваючи в залі ви щось діставали із своєї сумки... і це помітив черговий (той шо по камерам спостереження)- ну, і подумав про вас шось нехароше. в таких випадках вони маякують охороні - і та шманає при виході.
добре, шо ви такий принциповий і просто так не далися клятим фошистам... але в таких ситуаціях, мабуть, на додаток до принциповості... ще б було добре вмикати "триндоболку", тобто, з охороною ще треба вміти говорити. наступного разу (якшо такий буде) попросіть охоронця, шоб той з"вязався з оператором/черговим (спостереження) і хай оператор скаже шо саме у нього викликало підозру.
вдачі.

02-03-10 09:32

Для додавання коментарів Ви повинні бути зареєстровані!