суди по жкг
Ирина // 25.01.2010у мене з сусідами контфлікт. Попередній власник встановив двері у загальному коридорі та надав нмені дублікат ключів від дверей. Декілька років тому власник сусідньої квартири змінився. Теперішній власник змінив замов у дверях та не пускає до загального коридору. Цей коридор є співласністю. Суд відмовив по цій справі, де я була третьою стороною. Підкажіть, що мені робити
Для додавання коментарів Ви повинні бути зареєстровані!
Не переходите на крик.
Боисович, не обижайтесь. На самом деле Вы мне как никто помогаете. Спасибо большое! Мне бы такого адвоката, как Вы. Я бы точно процесс выиграла. Просто я колеблюсь насчет другой экспертизы. В сущности, они ведь могут и ее проигнорировать...
А вот согласно вступившим в силу суд. решениям эти "забранные" акции не являются акциями "Перемоги" Это вам умник сообщает.
Борисович. Правильно ли оформлена шапка для подачи заявления в суд на оскарження?
Придніпровський районний суд м. Черкасим. Черкаси, вул. Гоголя, 316
Позивач:
Зражевський Сергій Фрідріхович
м. Черкаси,
бульвар Шевченко 347. кв. 12
Відповідач:
Комунальне підприємство
«Придніпровська служба утримання будинків»
Черкаської міської ради
м. Черкаси,
бульвар Шевченко,343
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання неправомірними дій укладачів акту про залиття квартир
Напишите просто и коротко: ПОЗОВНА ЗАЯВА.
Судья сам разберётся, как коротко именовать предмет Вашего спора.
Спасибо. Я подала так:
ПОЗОВНА ЗАЯВА
про визнання неправомірними дій укладачів акту про залиття квартир
Борисович!!! Мою кассационную жалобу приняли на рассмотрение. Это уже маленькая победа. Спасибо вам. А вот позив проти укладачив акту не приняла судья. Ухвала гласит, что админ суд не может это рассматривать.